ELEKrea – håndarbejde, elektronik og råhygge

ELEKrea – Kreativitet med elektronik i stof, garn og papir. For dig der strikker, hækler, syr, væver, laver origami eller helt andre håndarbejder og synes det er spændende med wearables og elektronik i tekstil og papir.

For dig der synes det er spændende – men ved at du ikke får læst en bog og går i  gang selv.

Konceptet er enkelt. Kom og deltag i ELEKrea et par timer eller 3 ca én gang om måneden sammen med andre, der synes at det er spændende at arbejde med elektronik i håndarbejde.

Måske er du først lige faldet over mulighederne med elektronik i tasker, smykker og tøj – eller – måske har du længe haft lyst til at komme i gang med at prøve selv.  Måske synes du bare det kunne være så dejligt at være kreativ og lære nyt sammen med andre…….

Ofte er det nemmere at komme i gang, hvis der sættes tid af og et commitment til at mødes og lære.

Fra Februar starter en ELEKrea gruppe på Frederiksberg og derefter vil der være mulighed for at deltage hver måned.

Hver gang vil der være et lille oplæg fra mig – forfatter til bogen: “Sæt strøm til de kreative fag“, med eksempler på en teknik, en udfordring eller et nyt koncept. Med oplægget kommer en opfordring til at gå i gang med din egen version og inspirere hinanden med de forskellige tilgange.

Hver gang får du en lille pakke med lidt elektronik, som du kan bruge til at lave din egen version af eksemplerne i dit yndlings-håndarbejde. Du får undervejs også ideer til at “gør-det-selv” løsninger af materialer, du ofte har ved hånden.

ELEKrea er baseret på tanken om at mødes i et fællesskab og inspirere, snakke, hygge og have det rart sammen. Så derfor er det oplagt at komme igen måned efter måned og få nye fif med hjem.

På din første ELEKrea får du muligheden for at snuse til formen og få en fornemmelse af om dette er noget for dig. Du kan selvfølgelig også vælge at snuppe en “pakke” med bog og 3-6-10 ELEKrea-aftener med det samme. Se nedenfor for deltaljerne omkring priser og pakker.

Vi mødes sidste mandag i måneden. Første gang bliver på Fredieriksberg den:

Februar 2018

Vi holder mødefri i december og juli.

Hvad laver vi?

Du lærer først og fremmest at se muligheder for at gøre dit håndarbejde spændende på nye måder med elektronik. Vi syr, strikker, hækler, broderer, som deltagerne finder på og har lyst. Undervejs lærer du at sy med ledende tråd, sætte lys, lyd og andet i dine projekter. Jo flere gange du er med, jo mere avancerede projekter vil du kunne overskue.

Som deltager får du:

  • Bogen: “Sæt strøm til de kreative fag”
  • Månedens ELEKrea-pakke med lidt elektronik til at lege med aftenens oplæg
  • Tid til at sidde og nørkle
  • Inspiration fra andre deltagere
  • Hjælp til at forstå kredsløb og elektronik
  • Styr på hvornår du bruger hvilke komponenter
  • Inspiration til at lave dine egne DIY hacks med genbrug af materialer
  • Adgang til at spørge løs på mail mellem hver gang, hvis du arbejder videre hjemme.

Pakker hver gang.

I pakken er der hver gang elektronik og noget at bruge elektronikken på/i. Det kan være batteriholdere, afbrydere, modstande og andre sjove dimser, du lærer at bruge undervejs, sammen med et oplæg til at bruge pakkens indhold i et konkret overskueligt projekt.

Hvem kan være med?

ELEKrea er åben for alle med lyst til at dykke ned i et virkeligt spændende univers af elektronik i tekstiler, papir og andre materialer. Du behøver ikke noget kendskab til elektronik i forvejen. Det lærer du ved at komme igen og igen og arbejde praktisk i et miljø, hvor vi inspirerer og hjælper hinanden.

ELEKrea er oplagt for undervisere i praktisk musiske fag, pædagoger i skolen og daginstitutioner, der vil inspireres og indøve grundlæggende teknikker

Priser for at være med er pr. person:

Vær med 1 gang:
Bog + ELEKrea-pakke + deltagelse 1 gang:  750,- DKK.
(Deltagelse herefter ad hoc pr. gang: 500,-)

Vær med 3 gange:
Bog + 3 ELEKrea-pakker + deltagelse 3 gange: 1465,- DKK
(Herefter 1125,- pr. 3 gange)

Vær med 6 gange:
Bog + 6 ELEKrea-pakker + deltagelse 6 gange:  2590,- DKK
(Herefter 2250,- pr 6 gange)

Vær med 10 gange:
Bog + 10 ELEKrea-pakker + deltagelse 10 gange: 4090,- DKK
(Herefter 3750,- pr 10 gange)

Hvis du enkelte gange ikke kan komme…
Hvis du må melde forfald til en af gangene, kan du enten få sendt materialet til oplægget hjem – eller du kan have en gang til gode, hvis du melder afbud i god tid. (24 timer før)

Du tilmelder dig ved at skrive en mail/sms til:

sophie@whattowearable.com / 28286732

Skriv dit fulde navn, adresse, mobilnr, mailadresse og om du vil betale for 1-3-6 eller 10 gange.
Som privat kan du evt. dele betalingen op i flere rater (betales med 30 dages mellemrum)
3-pakken = 2 rater
6-pakken = 3 rater
10-pakken = 5 rater

Har du allerede bogen “Sæt strøm til de kreative fag” og ønsker ikke en ekstra så skriv det i mailen – så trækker jeg bogen fra i prisen. Deltager flere fra samme husstand vil én bog som regel også være nok. Skriv i så fald og få en pris for 2 eller flere deltagere med blot en bog. (Gælder også for et lærerværelse, hvor skolen f.eks. allerede har købt bogen)

Du vil få en faktura tilsendt på den mailadresse du angiver. Når fakturaen er betalt er du tilmeldt.
Betaler din arbejdsgiver kan fakturaen også sendes via EAN til denne. Husk da at skrive de krævede oplysninger til fakturaadresse og referenceoplysninger.

Hvorfor kun i København?

Fordi vi skal starte et sted. Bor du i Jylland eller på Fyn og synes dette kunne være for dig – så skriv til mig. Jeg arbejder på at finde egnede løsninger også udenfor København.