STRIK / HÆKLING og ELEKTRICITET

Pift traditionelle strik- og hækleprojekter op med moderne LED og leg med lys og farver. Design din nye vinterhue med lidt lys til mørket, sæt lys i et smækkert armbånd eller find på endnu flere ideer til at bruge lys i strik og hækleprojekter.

På denne workshop leger vi med LED i strikketøjet og hæklerierne. Hæklede blomster kan blive til smukke, sjove finurlige brocher med lidt lys fra LED i en eller flere farver. De kan sættes på tøj eller puder eller helt andre steder.

 

Du lærer hvordan du kan sy et lille kredsløb i dit strikke/hækleprojekt - f.eks. i en vinterhue eller en pude til en pyntepude og tænde og slukke for lyset, når du vil. 

Har du ufærdige projekter liggende eller færdige projekter, der ikke bruges? Workshoppen er både for dig der strikker/hækler og for dig, der gerne bare vil pifte noget strikket/hæklet op. Du kan tage strikketøj og hækletøj med du allerede har gang i og arbejde med det på workshoppen. Du kan også tage færdigt strik og hæklede ting med og bruge det på workshoppen.

Du lærer på workshoppen både om komponenter udviklet til syprojekter og alternative emner du kan bruge til afbryder og ledere.

Workshoppen varer 3 timer og der vil være garn og pinde/nåle og værktøj til rådighed. Du får en lille pakke med elektronik  som f.eks. LED, ledende tråd og batterier udleveret på workshoppen så du kan lave dit allerførste projekt.

Workshoppen er perfekt både til dig der kommer alene og vil finde ny inspiration og som familieprojekt for flere generationer der arbejder sammen på et projekt.

Du lærer...

  • at sy lave superenkle kredsløb i strik og hækling med batteri og LED
  • at kende forskel på komponenter i et kredsløb
  • sy med ledende tråd
  • teste dit kredsløb, så du ved det virker inden du syr
  • at skitsere og lege med din ide og forbedre undervejs i en designproces.
  • at bruge basale teknikker til at sy med ledende tråd
  • at vælge og kombinere komponenter til dit projekt

STRIK / HÆKLING og ELEKTRICITET

Næste workshop: oktober 19


Skriv dig på maillisten og få besked når næste workshop slås op.