INTRODUKTION til en verden af e-textiler

Vil du lege med elektronik i tekstiler, broderier og mange andre slags håndarbejde?

Kom i gang med dine egne projekter

Bliv kreativ med kredsløb i papir, tekstil og andre materialer

Jeg håber i 2023 at kunne tage hul på en række workshops her i CraftVrket i Odense, hvor vi leger med strik, broderi, gamle bøger, papir og på forskellige måder kombinerer vi det kreative projekt med LED og andre sjove ting vi kan bruge til at få teknologi til at give nye udtryk og funktioner. Nogle workshops vil blive afholdt i samarbejde med the o'Town Garage.

Skriv dig evt. på min mailliste, så jeg kan tippe dig, når jeg er klar med info.

Vil du gerne gerne i gang med det samme, kan du med fordel købe en af mine bøger - eller begge to og komme med på en kort introduktion til at få dig i gang. Se mere om det nedenfor.

Køb en af mine bøger og få en plads på mini-workshop i Odense

Køber du en af bøgerne nedenfor er mini-intro-workshoppen gratis

Kom i gang med dine egne projekter - med inspiration fra mine

Jeg har skrevet to bøger om at bruge små elektriske kredsløb i papir, tekstil og andre materialer. Mange har allerede købt bøgerne - og flere har været på mini-workshop her og få et lille skub til at komme i gang - men jeg vil gerne have endnu flere til at lege med LED og komponenter i bøger, tøj, tasker m.m.

Jeg flyttede i April 2021 ind i lækre lokaler i Havnegade 100H i Odense. Her er dejligt og inspirerende at være både ude og inde. Noget af pladsen skal bruges til kreativ leg med teknologi i craft-materialer som tekstil, garn, papir, bøger, genbrugsmaterialer m.m.

Nye workshops i 2023

Køber du en af mine to bøger nedenfor hos Podconsultsbutik, kan du gratis deltage i en mini-workshop, der introducerer dig til kredsløb, til at bruge bogen, lære noget om materialerne og hvad du kan gøre for at komme i gang. Klik på billederne for at finde bøgerne i webshoppen.

Mini-workshops kører ca. hver 2. måned; delt op med 1 workshop for "Sæt strøm til de kreative fag" og 1 workshop for "Digibling - lær at programmere med eTekstil". Du bliver ikke ekspert, men du får et godt nøk til at tage fat på bogen og komme i gang, så den ikke blot ligger i reolen ubrugt om et år.

Hver workshop tager ca. 2 timer og ligger primært på lørdage. Alle workshops foregår i Havnegade 100H i Odense. Kombiner evt. turen til Odense med et besøg på café, museum eller få sagt hej til en ven/veninde du ikke har set længe.

Hold øje med kalenderen nederst på siden for datoer.

Tilmelding

Når du køber bogen hos Podconsultsbutik.dk, kan du skrive til mig hvilken af datoerne nedenfor, der passer dig bedst at være med.
Skriv til sophie@whattowearable.com .

Du kan kun melde dig til den mini-workshop, der matcher den bog du køber. Køber du begge bøger, ligger workshops altid samme dag, så du nemt kan være med på begge introduktioner.

Datoer for mini-workshops

Forår 2023.

Uge 15

Lørdag den 15. april 10-12: Introduktion til kredsløb - Sæt strøm til de kreative fag

Inspiration gennem flere eksempler på hvad du kan lave med kredsløb på papir, i tøj og tasker og andre materialer. 
Hands on leg med LED, tape/tråd og ledende materialer. Lav dit (måske) første kredsløb. Få inspiration til at komme i gang og ikke lade dig stoppe af for mange muligheder - eller for lille viden.

Lørdag den 15. april 13-15: Introduktion til programmering af boards i tekstiler - Digibling

Inspiration til at bruge boards som Micro:bit, Gemma, Circuit Playground m.m. i kreative projekter, der ikke handler om spil og robotbiler. Få inspiration til at sætte dem i tøj og tasker og andre sjove projekter.

Næste introduktions-workshops forventes afholdt i juni 2023