Workshops for skoler og gymnasier

Workshops for skoler og gymnasier.

Jeg kommer gerne ud og laver workshops på skoler og gymnasier for elever og/eller for lærere.

For at skabe synergi kan det være en god ide at skolerne i en kommune går sammen om en eller flere workshops eller et forløb, hvor undervisere og pædagoger fra skoler og gymnasier deltager og skaber et fællesskab, der efterfølgende kan støtte og ideudvikle.

Lad gerne både lærere i naturfag og de kreative fag deltage sammen og se mulighederne i et samarbejde om f.eks. arbejde og leg med elektronik, hvor elever kan få flere perspektiver på anvendelse af elektronik og det forhold vi har til elektronik på os og i lommen.

Workshops vil give muligheder for at prøve en række praktiske øvelser med at skabe produkter og der vil være tid til at udarbejde hovedlinjerne til et eller flere konkrete forløb på de enkelte trin. Med elektronik i kreative produkter kombinerer vi den læring, der sker i de naturfaglige fag og konkret praktisk viden om anvendelse af samme elektronik i elevernes egne produkter. Samtidig kan vi skabe grundlaget for en langt større forståelse for virkemåder og funktioner i mange af de digitale enheder vi bærer på os i dag.

Det starter dog altid ved underviserne, der skal kunne se og forstå mulighederne for undervisning. Derfor er en workshop altid meget praktisk og orienteret mod at bruge øvelser, der direkte kan gennemføres i egen undervisning efterfølgende.

Evt. kan det kombineres med at jeg kommer med ud på de enkelte skoler og tager undervisningen og deltagerne fra workshoppen får ro til at observere og deltage i et omfang, der støtter dem til at køre egne forløb i et samarbejde mellem naturfag og de kreative fag.

Form og indhold kan variere; så tag kontakt for en snak om muligheder i jeres områder. Send en mail: sophie@hovdekorp.dk eller ring på 28286732.