Amigurumi LED med lys

Jeg gider ikke blogge!
Mine kloge ord skriver jeg i bøger og endnu hellere taler jeg gerne live på workshops. Omvendt vil jeg gerne dele min inspiration med dig og sætte flere i gang med at lege med elektronik i bløde tekstiler, smukt papir og flotte løsninger i glas og akryl.

Så “bloggen” på What To Wearable er en idestafet, der forhåbentlig inspirerer dig til at gå i gang med selv at lege med elektronik i håndarbejde og hobby.

Stafetten indeholder både ideer fra min nye bog, nye projekter og inspiration jeg selv finder online og andre steder.

Her er det f.eks. en LED hæklet efter inspiration fra amigurumi teknikken. Inde i fyldet sidder en blå LED, hvor der er loddet en modstand og 2 ledninger på. Ledningerne har fået en lille frakke af gråt garn, så ledningerne ikke ses så tydeligt. Selvfølgelig er der også forskel på længderne af benene, svarende til polaritet. den blå tut er stoppet ud med fyld købt i en tiger-butik. Min LED indeni kan sagtens lyse igennem.

LED Amigurumi til 9V batteri

LED Amigurumi til 9V batteri

Tanken er at lave flere af disse små amigurumier med flere komponenter; f.eks. modstande, transistorer m.m. Måske jeg også skulle lave et batteri….

Når jeg er ude på workshops med de mindste, er de gode til at gøre de små dimser, der kan være svære at have i hånden mere tydelige. De vil også kunne bruges til at visualisere kredsløb for både store og små. Sæt en stærk magnet i hver “dims” og de vil kunne sættes på en tavle, og gøre det nemmere at vise, hvordan de enkelte komponenter skal sættes ind i et kredsløb.

Denne er lavet ud af hovedet uden et færdigt mønster – jeg tvivler på at mange andre endnu har hæklet en LED, men når jeg laver den næste, skriver jeg mønsteret ned og lægger det på ressource-siden.